Renovlies behang

Met renovlies behang krijgt u strakke wanden die oneffenheden wegwerken en uw muren beschermen tegen stucwerkscheuren.

Scheurtjes in stucwerk is namelijk een groot probleem bij nieuwbouw omdat de muren zetten. Dit proces kan jaren duren. Renovlies is dus de ideale oplossing!

Een ander groot voordeel is dat behang een stuk goedkoper is als stucen. Er zitten dus vele voordelen aan renovliezen!

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw woning? Meldt u dan vrijblijvend aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072303

Renovlies behang kopen bij Behangservice Nederland.

Hoe strak wordt het resultaat met renovlies behang?

Het grootste voordeel van renovlies is dat nagenoeg lijkt op glad stucwerk. Zelfs van dichtbij kunt u nauwelijks het verschil zien.

Het is wel zo dat er niet veel bedrijven zijn die een stuclook kunnen garanderen. U hebt echt een ervaren renovlies behanger nodig om dit voor elkaar te krijgen.

Als we kijken naar de kwaliteit die wij leveren, dan hebben wij vorig jaar de concurrentie overtroffen. Bouwsector Nederland riep ons uit tot beste behangbedrijf.

De prijs is gebaseerd op het werk dat wij hebben geleverd bij 600 nieuwbouwwoning. We hebben van vrijwel iedereen de hoogst mogelijke beoordeling ontvangen voor ons behangwerk. Iets waar we dan ook erg trots op zijn!

De kwaliteit die wij leveren met scanbehang kunt u dan ook niet vergelijken met een renovlies behang doe-het-zelf pakket van de Praxis, Gamma of Hornbach!

De ideale situatie voor uw nieuwbouwwoning is kwaliteitsbehang dat professioneel is aangebracht! Punten die hoog in het vaandel staan bij Behangservice Nederland.

Hoe lang duurt een woning behangen met renovlies?

Over het algemeen behangen en sauzen wij een complete nieuwbouwwoning in 3 dagen. Mocht de ondergrond niet goed zijn voor renovlies behang, dan duurt het iets langer.

We brengen dan een dunne stuclaag aan om een egale ondergrond te realiseren. Een wand moet namelijk behangklaar zijn voor een strak resultaat met renovlies.

U betaald dan wel wat meer voor je woning, maar het eindresultaat is dan niet te onderscheiden van echt stucwerk. Op dit vlak onderscheiden wij ons van andere behangbedrijven.

De grootste uitdagingen van behang ligt op het gebied van de afwerking. Een behanger moet een jarenlange ervaring hebben om een stuclook te kunnen realiseren!

Renovlies Behang is Geschikt voor Renovatie en Nieuwbouw

Renovlies kun je gebruiken voor zowel renovatiewoningen als nieuwbouwwoningen. In beide gevallen beschermt het de wanden en geeft het een strakke look.

Mocht u twijfelen over de staat van uw muren, dan komen wij vrijblijvend langs om een wandinspectie te doen. Daarna brengen wij een advies uit, inclusief een offerte op maat.

Onze persoonlijke ervaringen met behang kopen en aanbrengen zijn gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring! Ons team garandeert dan ook bij elke klus het hoogst haalbare resultaat.

Super tips voor het behangen van renovlies bij nieuwbouw.

Doen jullie ook ander behang?

Bijna al onze klanten willen een leuk patroontje op een kinderkamer of in de woonkamer. Voor ons is het geen enkel probleem om dit te realiseren met vlies behang.

Onze behangers werken uitsluitend met kwaliteitsbehang. We geven de voorkeur aan het aanbrengen van hoogwaardig renovlies behang boven minder kwalitatieve alternatieve.

Bijzondere voorbeelden uit de praktijk kunt u vinden op ons YouTube kanaal! Daar staan prachtige voorbeelden van woningen die wij behangen hebben.

Kunnen mijn plafonds ook gedaan worden?

Naast onze specialiteit in renovlies behang, verzorgen wij natuurlijk ook plafonds, die wij kunnen rollen of spuiten met latex verf.

In ons basispakket hanteren wij altijd de witte kleurcodes 9010 of 9016. Mocht u een andere kleur wensen, dan is dit mogelijk tegen meerprijs.

Dit historie van ons bedrijf is niet renovlies maar plafondafwerking, hier hebben wij laten pas wandafwerking aan toegevoegd.

In de toekomst willen wij dan ook complete woningen renoveren zodat klanten nergens meer over na hoeven te denken!

Sauzen of spuiten jullie dakplaten?

Naast het aanbrengen van renovlies behang op zolders, kunnen wij ook de dakplaten spuiten. We kiezen ervoor om deze (bijna) altijd te spuiten in plaats van te rollen.

Voor een mooi eindresultaat bij schuine dakplaten is het belangrijk om te kiezen voor witte latex verf van bekende verfmerken.

De oorzaken en gevolgen van slechte wanden zijn namelijk meestal te herleiden van besparingen op materialen. Elke dag krijgen wij aanvragen van doe-het-zelf-ers die willen dat wij hun werk herstellen.

Het herstellen of stucen van oneffen muren

Stucwerk is de basis voor een gladde wand met renovlies. Het aanbrengen van een fijne stuclaag behoort daarom tot één van onze expertises.

Omdat wij in de praktijk regelmatig wanden tegenkomen die niet glad genoeg zijn om te behangen, hebben wij ook ons eigen stukadoorsteam.

Op deze manier kunnen wij altijd (wanneer het nodig is) een beschadigde muur egaliseren. Behangservice Nederland garandeert dan ook de strakste afwerking, tegen de scherpste tarieven!

Stap voor stap zullen wij uw woning met renovlies omtoveren in een paleis! Mochten uw muren oneffen zijn dan kunnen wij ook glasvliesbehang glad aanbrengen.

Het belang van een professionele renovlies behanger

Een vakkundige renovlies behanger kan echt het verschil maken in een woning. Wanneer u een professional inschakelt, ziet u dat meteen terug in de kwaliteit van de wanden.

Behangservice Nederland werkt al meer dan 20 jaar met renovlies behang en wij garanderen dan ook een afwerking van de hoogste kwaliteit.

Mocht u ons werk willen zien, dan hebben wij meer dan 1000 video reviews online beschikbaar. Hier kunt u ons werk en de mening van onze klanten bekijken.

Waarom eigenlijk kiezen voor het renovlies van behangservice Nederland? Kijk de video!

Wat kost renovlies per m2?

Op dit moment hebben wij een renovlies behang aanbieding van € 13,99 per vierkante meter.

Voor dit bedrag ontvangt u het volgende pakket:

  • Renovlies behang
  • Professioneel aanbrengen
  • Professioneel Sauzen
  • Inclusief alle A+ materialen
  • Super strak afkitten

Op de dag dat wij komen behangen, controleren wij eerst de staat van uw muren. Dan bepalen wij of er nog gestuct of geschuurd moet worden.

Onze aanbiedingsprijs is ook van toepassing op extra werkzaamheden zoals stucen. Behangservice Nederland levert betaalbaar vakwerk voor wanden en plafonds.

Onze team heeft een andere kijk op wandafwerking en dit heeft al geleid tot vele positieve reviews! Deze kunt u vinden op Trustpilot en Google Mijn Bedrijf.

Dé Stuclook Garantie van Behangservice Nederland

Behangservice Nederland garandeert als enige behangbedrijf, een afwerking met renovlies behang, die niet te onderscheiden is van stucwerk.

Heeft u interesse in onze diensten? Onze professionele renovlies behangers staan klaar om van uw project een succes te maken!

Vraag gratis een offerte aan of bel ons op: 030-2072303