Wat kost behangen per m2?

De belangrijkste vraag is natuurlijk wat kost behangen per m2? De kosten voor het behangen per vierkante meter kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • De complexiteit van het patroon
 • Het type behang
 • De bereikbaarheid van de te behangen ruimte
 • De ervaring van de behanger.

Over het algemeen kunnen de kosten voor het behangen per vierkante meter variëren van ongeveer €10 tot €25. Maak gebruik van onze aanbieding voor de beste m2 prijs! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Of bel ons hoofdkantoor: 030-2072303

Wat kost behangen per m2 bij Behangservice Nederland? Huur ons team in vanaf €7 per vierkante meter.

Wat kost renovlies behangen per m2

Wat kost behangen per m2? Onze renovlies kosten per vierkante meter zijn meestal iets hoger dan voor traditioneel behang. Bestaat een behanger 10 euro per rol?

Over het algemeen liggen de kosten voor renovlies behangen per vierkante meter tussen de €15 en €30. Dit is afhankelijk van de complexiteit van:

 • Het werk
 • De grootte van de ruimte
 • En de ervaring van de behanger.

Het is belangrijk om te weten dat de kosten kunnen verschillen afhankelijk van waar u woont en wie u inhuurt voor het werk. Wil je de behang kosten berekenen?

Het is raadzaam om offertes aan te vragen bij verschillende professionals om een idee te krijgen van de gemiddelde kosten in uw regio. Behangservice Nederland garandeert de goedkoopste prijs!

Wat kost behanger per m2: wat bepaald de prijs?

Bovendien moet u ook rekening houden met extra kosten, zoals de kosten van de materialen en de voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en gladmaken van de ondergrond.

Het is daarom altijd verstandig om een gedetailleerde offerte te vragen voordat u een definitieve beslissing neemt. Via Behangservice Nederland kun je goedkoop een behanger huren.

Wat kost glasvezel behangen per m2

De kosten voor glasvezel behangen per vierkante meter kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type glasvezelbehang, de grootte van de ruimte, en de ervaring van de behanger.

Wat kosten behangen per m2? Over het algemeen liggen de kosten voor glasvezelbehangen per vierkante meter tussen de €15 en €25.

Het is belangrijk om te weten dat de kosten kunnen verschillen afhankelijk van waar u woont en wie u inhuurt voor het werk. Daarom is het raadzaam om offertes aan te vragen bij verschillende professionals.

Dit om een idee te krijgen van de gemiddelde kosten in uw regio. Wat kost behangen per m2? De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren.

Wat kost behangen per m2: de factoren

 • De kosten van de materialen
 • Voorbereidende werkzaamheden
 • Shoonmaken en gladmaken van de ondergrond.

Het is daarom altijd verstandig om een gedetailleerde offerte te vragen voordat u een definitieve beslissing neemt. Let ook op de prijzen van een trapgat behangen. Deze ligt vaak hoger dan die van muren.

Wat kost glasvliesbehang per m2

De kosten voor glasvliesbehang per vierkante meter zijn vergelijkbaar met die van renovliesbehang en kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Het type glasvliesbehang
 • De grootte van de ruimte
 • De werkervaring van de behanger.

Wat kost een behanger per uur?

Over het algemeen liggen de kosten voor glasvliesbehang per vierkante meter tussen de €12 en €18. Het is belangrijk om te weten dat de kosten voor behangen kunnen verschillen afhankelijk van waar u woont en wie u inhuurt voor het werk.

Daarom is het raadzaam om offertes aan te vragen bij verschillende professionals om een idee te krijgen van de gemiddelde kosten in uw regio.

Bovendien moet u ook rekening houden met extra kosten, zoals de kosten van de materialen en de voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en gladmaken van de ondergrond.

Het is daarom altijd verstandig om een gedetailleerde offerte te vragen voordat u een definitieve beslissing neemt. Ontdek ook onze renovlies prijs en maak gebruik van de aanbieding.

Laten behangen

Wat kost behangen per m2? Zoals besproken hebben wij nu een aanbieding van €9 per vierkante meter. Voor dit bedrag behangen wij met alle soorten behang.

Heb je interesse en een goedkope behanger? Huur dan Behangservice Nederland in. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.