Behangbedrijf

Waarom ons behangbedrijf inhuren? Wij bieden hoogwaardige behangdiensten en garanderen u een prachtig eindresultaat. Strakke wanden tegen een goedkope prijs!

Met 20 jaar ervaring in de branche en een team van getrainde en gekwalificeerde behangers, is Behangservice Nederland de perfecte partner voor je behangwerk.

Onze klanten belonen ons met goede reviews en leuke videoboodschappen. Deze kunt je vinden op bijvoorbeeld Youtube en Trustpilot. Dit zal je een goed beeld geven van ons bedrijf.

Wil je ook goedkoop een ervaren behangbedrijf huren? Het team van Behangservice Nederland staat 7 dagen per week voor je klaar! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072303

Dit zijn de kosten voor het inhuren van een professioneel behangbedrijf.

Wat kost het om te laten behangen?

De kosten voor het laten behangen van een ruimte variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte, het type behang, de complexiteit van het patroon en de arbeidskosten in jouw regio.

Gemiddeld kun je rekening houden met een prijs tussen de €10 en €30 per vierkante meter, inclusief arbeid en materialen. Wat kost een behanger per dag? Dagprijzen liggen gemiddeld op €350.

Wat kost een behanger per uur? Over het algemeen ligt het uurloon tussen de €25 en €45 per uur. De duurste behangers zijn de specialiseren. Deze heb je voor nieuwbouw echt nodig. Zeker als je de look van stucwerk wilt nabootsen.

Wie kan er behangen? Behangbedrijf Behangservice Nederland is al meer dan 20 jaar een begrip. Onze teams werken landelijk en behangen en schilderen meer dan 500 woningen per jaar!

Bekijk onderstaande video om een goed beeld te krijgen van ons behangbedrijf. Dan kunt u zien dat wij meesters in mooie wanden zijn!

Zoekt u een professioneel behangbedrijf?

​Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons team van behangers heeft al 20 jaar ervaring en zet dit graag voor je in om jouw huis of bedrijfsruimte op te frissen met nieuw behang.

We begrijpen dat je hoge verwachtingen heeft van het resultaat, en daarom gaan we altijd voor een perfecte uitvoering. Natuurlijk zijn er meer behangbedrijven zoals Marktplaats of Werkspot. Maar wil je dat risico nemen? Ga voor kwaliteit!

Heb je een woning of pand met hele hoge wanden? Geen probleem. Wij hebben goede contacten met de steigerbouwers van Steigerbouw Nederland. Zij hebben ook een landelijke dekking.

Behangservice Nederland is een goed behangbedrijf met een landelijke dekking. Wilt u een behanger inhuren? Contact ons dan.

Onze ervaren behangers

Elke renovlies behanger is intern opgeleid en ervaren in het aanbrengen van alle soorten behang, van vliesbehang tot glasvezelbehang.

​Zij weten precies hoe ze je muren op de juiste manier moeten voorbereiden en het behang op de meest efficiënte manier aanbrengen.

Hierdoor krijg je een prachtig eindresultaat zonder zorgen. Dit zijn de voordelen van Behangservice Nederland:

  • Kwaliteitsmaterialen. Wij gebruiken alleen de beste materialen voor onze projecten. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat het behangpapier jarenlang meegaat en er nog steeds fantastisch uitziet. Daarnaast hebben we altijd extra materialen bij ons, zodat we altijd door kunnen gaan met onze werkzaamheden, ongeacht eventuele onvoorziene omstandigheden.
  • Persoonlijke benadering. Bij ons kun je altijd rekenen op een persoonlijke benadering. We luisteren naar je wensen en zorgen dat we dit op de best mogelijke manier vertalen naar het eindresultaat. Hierdoor ben je verzekerd van een uniek en op maat gemaakt behangontwerp.
  • Voordelige prijzen. Wij geloven niet in dure tarieven voor kwaliteitswerk. Daarom bieden we voordelige prijzen voor onze behangdiensten aan, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk. Hierdoor kun je genieten van een prachtig behangen huis of bedrijfsruimte tegen een betaalbare prijs.

Huur Behangservice Nederland in tegen goedkope m2 prijs. Wilt u gebruik van onze actie? Neem contact met ons op behangbedrijf. Wij garanderen strakke wanden!