Vliesbehang kopen: waar moet je op letten?

Als je van plan bent om vliesbehang te kopen, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hieronder vind je enkele tips:

 1. Kwaliteit: Kies voor vliesbehang van goede kwaliteit. Goedkoper vliesbehang kan sneller scheuren tijdens het aanbrengen.
 2. Dikte: De dikte kan variëren. Hoe dikker het behang, hoe makkelijker het aan te brengen is en hoe beter het eventuele oneffenheden in de muur kan verbergen.
 3. Patroon: Als je het met een patroon koopt, zorg er dan voor dat het patroon goed uitkomt. Meet de hoogte en breedte van je muur en bekijk of het patroon goed uitkomt op deze afmetingen.
 4. Kleur: Kies een kleur die past bij de rest van je interieur. Overweeg of je voor een neutrale kleur wilt gaan, of dat je juist een opvallend kleurtje of patroon wilt.
 5. Milieuvriendelijkheid: Vliesbehang is in het algemeen milieuvriendelijker dan traditioneel behang. Let bij het kopen van vliesbehang op het eco-label.
 6. Merk: Kies voor een bekend merk. Zo ben je verzekerd van een goede kwaliteit en kun je rekenen op voldoende service bij eventuele problemen.
 7. Aantal rollen: Bereken hoeveel rollen behang je nodig hebt. Houd rekening met eventueel snijverlies en koop indien nodig wat extra rollen.

Door op bovenstaande zaken te letten, kun je vliesbehang kopen dat perfect past bij jouw interieur en kun je genieten van een mooi en duurzaam resultaat. In onze webshop kun je ook renovlies behang kopen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Of bel ons hoofdkantoor: 030-2072303

Afbeelding voor iedereen die goedkoop vliesbehang wil kopen.

De beste plekken om vliesbehang te kopen

Er zijn verschillende plaatsen waar je vliesbehang kunt kopen. Hier zijn enkele suggesties voor de beste plekken voor vliesbehang kopen:

 1. Bouwmarkten: Bouwmarkten hebben vaak een breed assortiment aan vliesbehang. Je kunt hier terecht voor zowel goedkope als duurdere merken.
 2. Online: Online winkels bieden een ruimere keuze aan vliesbehang, en je kunt hier vaak goede deals vinden. Bekende online winkels voor vliesbehang zijn o.a. Bol.com, Gamma.nl, Karwei.nl, Praxis.nl.
 3. Speciaalzaken: Er zijn speciaalzaken die zich richten op wandbekleding en decoratie. Hier kun je terecht voor een breed assortiment aan vliesbehang van verschillende merken. Je kunt ook naar een behangwinkel gaan in de buurt.
 4. Groothandels: Groothandels zijn gericht op bedrijven, maar sommige groothandels bieden ook vliesbehang aan voor particulieren. Hier kun je soms voordelig grote hoeveelheden vliesbehang kopen.
 5. Online marktplaatsen: Op online marktplaatsen zoals Marktplaats.nl kun je ook vliesbehang vinden, zowel nieuw als tweedehands. Let wel op de staat van het behang en koop alleen van betrouwbare verkopers.

Vliesbehang online kopen: waar moet je rekening mee houden?

Bij het kiezen van de beste plek om vliesbehang te kopen, is het belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit, prijs, garantie en service. Vergelijk verschillende aanbieders en lees recensies en ervaringen van andere klanten om de beste keuze te maken.

Vliesbehang online kopen kan een goede optie zijn als je op zoek bent naar een ruime keuze en goede deals. Ook als het gaat om behang over behang dan bieden wij de beste prijs!

Hier zijn enkele dingen waar je rekening mee moet houden bij het online kopen van vliesbehang:

 1. Kwaliteit: Bekijk de kwaliteit van het vliesbehang en lees de productbeschrijvingen goed door. Let op de dikte van het behang en of het scheurvast is.
 2. Kleur en patroon: Controleer of de kleur en het patroon overeenkomen met wat je in gedachten hebt. Bekijk de afbeeldingen goed en vergelijk deze met de beschrijving.
 3. Afmetingen: Controleer de afmetingen van het vliesbehang en of deze overeenkomen met de afmetingen van je muur. Meet je muren altijd goed op voordat je het behang bestelt.
 4. Merk en leverancier: Controleer of het vliesbehang van een bekend merk is en of de leverancier betrouwbaar is. Lees de reviews van de verkoper en bekijk of deze een goede service biedt.
 5. Verzendkosten: Controleer of er verzendkosten zijn en hoe hoog deze zijn. Houd ook rekening met de levertijd en eventuele retourvoorwaarden.
 6. Monsters: Sommige online winkels bieden monsters van het vliesbehang aan. Dit kan handig zijn om de kwaliteit en kleur te beoordelen voordat je het behang bestelt.
 7. Installatie: Lees de installatie-instructies goed door en zorg ervoor dat je de juiste materialen en gereedschappen hebt voordat je het vliesbehang online koopt.

Door rekening te houden met bovenstaande punten, kun je veilig en succesvol vliesbehang online kopen. Wil je vliesbehang kopen? Behangservice Nederland heeft nu een actie van 13 euro per m2.

Voor dit bedrag behangen en sauzen wij het vlies behang. Vraag geheel vrijblijvend een goedkope offerte aan.