Vinyl behang

Wil je vinyl behang in de keuken of badkamer? Bij Behangservice Nederland bieden we hoogwaardig behang- en verfservice voor complete woningen.

Ons beste vinylbehang zorgt voor een strakke afwerking zonder zichtbare naden. Onze behangers garanderen kwaliteit, wat te zien is in onze YouTube-video’s en Trustpilot-reviews.

Wil je afwasbaar behang laten aanbrengen? Wij garanderen strakke badkamers en keuken tegen lage prijzen per vierkante meter. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Of bel ons: 030-2072303

Vinyl behang.

Wat is vinyl behang?

Het is een soort behang gemaakt van een laag vinyl op een papieren of textiele achtergrond. Deze laag vinyl zorgt voor duurzaamheid, vochtbestendigheid en sterkte.

Het kan een goede keuze zijn voor mensen die allergisch zijn voor stof, omdat het gemakkelijk schoon te maken is. Daarbij is het perfect voor de keuken en de badkamer. Wat is beter Vlies of vinyl behang?

Ook goedkoop vinyl behang is relatief eenvoudig te installeren en kan worden geschilderd om een nieuwe uitstraling te creëren. Het kan kleine oneffenheden in de muur bedekken en extra isolatie bieden.

Vinylbehang badkamer

  • Duurzaamheid en vochtbestendigheid, waardoor het geschikt is voor gebruik in badkamers en keukens.
  • Vet vlekken zijn eenvoudig schoon te maken en het kan tegen een stootje. Hierdoor is het een praktische oplossing voor drukke huishoudens.
  • Verkrijgbaar in vele patronen en kleuren, waardoor het kan worden afgestemd op de stijl van elke kamer.
  • Relatief gemakkelijk te installeren en kan worden geschilderd om een nieuwe uitstraling te creëren.
  • Kan kleine oneffenheden in de muur bedekken en zorgen voor extra isolatie.
  • Je kunt het makkelijk schilderen of overschilderen in elke gewenste kleur.

Hoe moet je vinyl behangen? Straks nemen wij de beste techniek door. Wil je het strak op de muur? Huur dan onze behanger in!

Kun je vinyl behang verven?

Ja, het kan worden geverfd. Echter, het is belangrijk om rekening te houden met enkele factoren bij het schilderen.

Ten eerste moet je zorgen dat het behang schoon en droog is voordat je gaat schilderen. Gebruik vervolgens een primer die speciaal is ontworpen voor gebruik op vinyl oppervlakken.

Het is ook belangrijk om verf te gebruiken die geschikt is voor vinyl. Let op dat sommige soorten verf kunnen afbladderen of barsten als ze op vinyl worden aangebracht.

Welke dikte is het beste? De dikte van vinyl behang zelfklevend kan variëren afhankelijk van het type dat wordt gekozen. Over het algemeen is het dikker dan papierbehang vanwege de laag vinyl die erop zit.

Het kan variëren van ongeveer 0,15 mm tot 0,5 mm dik. Schuimvinyl behang is een dikker type behang dat kan variëren van 2 tot 3 millimeter dik.

Is Vinylbehang duurzaam? Ja, het wordt juist vaak gebruikt als afwasbaar behang voor de keuken. Het is namelijk sterk en is prima schoon e maken met een doekje.

Vinyl behang kopen en laten aanbrengen

Je kunt natuurlijk kiezen voor vinyl behang Gamma, vinyl behang Karwei of vinyl behang Kwantum, maar vind je daar de kwaliteit die je graag zou willen? Dit geld ook voor vinyl behang Hornbach.

De keuken en de badcel zijn vaak ruimtes waar onze klanten erg trots op zijn. Er komt bijvoorbeeld een peperdure keuken in maar er wordt dan bespaard op het behang? Geen verstandige keuze.

Op dit moment hebben wij een mooie aanbieding. Onze behanger zal dan het behang plakken en verven. Dit kan al tegen lage kosten waardoor je zelf niet aan de slag hoeft!

Wil je ook de beste prijs betalen inclusief installatie? Huur dan ook Behangservice Nederland in. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.