Soorten behang

Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten behang, evenals enkele tips om u te helpen de juiste keuze te maken:

Papierbehang

Papierbehang is een van de meest voorkomende soorten behang. Het is gemaakt van papier en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen.

Papieren behang is meestal relatief goedkoop, maar het is ook het minst duurzame type behang. Het kan gemakkelijk scheuren en het is niet gemakkelijk schoon te maken.

Ontdek alle vliesbehang soorten en huur Behangservice Nederland in om het aan te brengen. De specialist in renovlies, glasvezelbehang en glasvezelbehang.

Of bel ons: 030-2072303

Dit zijn alle soorten behang die te koop zijn bij Behangservice Nederland.

Vinylbehang

Vinylbehang is een duurzamer type behang dan papierbehang. Het is gemaakt van een laag vinyl die het behang beschermt tegen water en vuil.

Vinyl behang is verkrijgbaar in verschillende patronen en stijlen, waardoor het geschikt is voor vrijwel elke kamer in huis. Vinylbehang is ook gemakkelijk schoon te maken en is bestand tegen scheuren en slijtage.

Vliesbehang

Vliesbehang is een relatief nieuw type behang dat snel aan populariteit wint. Het is gemaakt van een combinatie van cellulose en polyestervezels die zijn bedekt met een laagje vinyl.

Vliesbehang is duurzamer dan papierbehang en is gemakkelijker aan te brengen en te verwijderen dan traditioneel behang. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen.

Renovlies behang

Renovliesbehang is een sterke en duurzame oplossing om scheuren en oneffenheden op wanden te bedekken.

Het is eenvoudig aan te brengen, bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen, en biedt een mooie, egale afwerking die eruitziet als stucwerk.

Behang met een patroon

Behang met een patroon is verkrijgbaar in verschillende stijlen en patronen, van bloemen- en geometrische ontwerpen tot strepen en stippen.

Het kan een geweldige manier zijn om een ​​accentmuur te creëren of om een ​​kamer een levendige uitstraling te geven.

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is een sterk en duurzaam type behang gemaakt van fijne glasvezels die zijn geweven in een patroon.

Het biedt een gladde en egale afwerking die eruitziet als stucwerk, maar is veel sterker en beter bestand tegen beschadiging.

Het is ideaal voor gebruik in drukbezochte ruimtes en kan eenvoudig worden aangebracht en geschilderd.

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is een type behang gemaakt van fijne glasvezels die in een vliesstructuur zijn geweven.

Het biedt een sterkere en duurzamere afwerking dan traditioneel behang en is bestand tegen scheuren en beschadigingen.

Het is eenvoudig aan te brengen en kan overschilderd worden om een ​​gladde afwerking te bieden.

Scanbehang

Scanbehang is een type behang dat speciaal is ontworpen om te worden overgeschilderd. Het is gemaakt van papier en is verkrijgbaar in verschillende structuren en patronen.

Scanbehang kan scheuren en kleine oneffenheden verbergen en biedt een mooie, egale basis voor verf.

Stucbehang

Stuc behang is een type behang dat ontworpen is om eruit te zien als stucwerk.

Het is verkrijgbaar in verschillende texturen en kan een goede optie zijn voor mensen die de uitstraling van stucwerk willen zonder de kosten en de rommel.

Het biedt een gladde en egale afwerking die gemakkelijk overschilderbaar is.

Glasweefselbehang

Glasweefselbehang is een type behang dat gemaakt is van geweven glasvezels. Het biedt een sterke en duurzame afwerking die bestand is tegen scheuren en slijtage.

Het kan worden aangebracht op elke muur, en biedt een gladde en egale afwerking die kan worden overschilderd om een ​​eigentijdse uitstraling te geven.

Fotobehang

Fotobehang is een type behang dat afbeeldingen, foto’s of ontwerpen op een muur afdrukt. Het biedt een unieke en gepersonaliseerde afwerking aan elke kamer.

Foto behang is verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, van landschappen en steden tot personages en afbeeldingen van de natuur.

Welke soorten behang?

Er zijn veel verschillende soorten behang om uit te kiezen, elk met zijn eigen unieke voordelen en geschiktheid voor verschillende kamers in huis.

Of je nu op zoek bent naar duurzaamheid, gemakkelijke aanbrenging en verwijdering, of simpelweg op zoek bent naar een mooie textuur of patroon, er is voor elke smaak en behoefte wel een geschikte optie te vinden. Zoek je een behanger? Huur ons in!

Let op: onze aanbieding van 20% korting loopt binnenkort af. Aarzel niet en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, waarbij we je een prijsgarantie van 1 jaar bieden!