Renostuc

Een mooi afgewerkte wand is de basis van een nette en stijlvolle woninginrichting. Maar het verkrijgen van een gladde en strakke wand is niet altijd even makkelijk.

Soms is er sprake van oneffenheden in de muur, of wil men een oudere wand renoveren zonder de hele wand te hoeven vervangen. In deze gevallen kan reno stuc de ideale oplossing bieden.

Wil je een complete woning laten behangen met renovlies behang? Huur dan Behangservice Nederland tegen lage kosten per m2. Vraag een offerte aan of bel ons.

Of bel ons: 030-2072303

Een close-up van Renostuc-panelen in grijstinten, die een ruimte een verfijnde uitstraling geven en gemakkelijk te installeren zijn.

Wat is Renostuc?

Renostuc is een unieke en veelzijdige pleister voor binnenmuren en -plafonds. Het product is ontwikkeld om muren en plafonds op een snelle en efficiënte manier te renoveren, zonder dat er zware ingrepen nodig zijn.

De pleister kan worden aangebracht op verschillende ondergronden, zoals beton, baksteen, gipsplaten en oude pleisterlagen. Dit is momenteel het beste renovlies behang.

Om de look van stucwerk na te bootsen gebruikt met vaak renostuc 150 of renovlies 150 gram. Dit zorgt verreweg voor het mooiste resultaat.

Wat is beter stucen of Renovlies? Renostuc biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele pleistermethoden. Zo is het product snel en gemakkelijk aan te brengen, waardoor er tijd en kosten worden bespaard.

Bovendien is Reno stuc zeer duurzaam en stootvast, wat betekent dat het goed bestand is tegen beschadigingen en slijtage. Daardoor kun je ook het plafond ermee behangen.

De pleister is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan worden aangepast aan de gewenste stijl en sfeer van de woning. Wil je een glad resultaat? Ga dan voor een stuclook!

Renostuc nieuwbouw

In het geval van nieuwbouw kan renostuc een aantrekkelijke optie zijn om de muren en plafonds af te werken met een rustiek uiterlijk.

Het proces begint met het zorgvuldig voorbereiden van de ondergrond, waarbij eventuele ruwe plekken of onvolkomenheden worden gecorrigeerd.

Vervolgens wordt de renostuc aangebracht met behulp van de gekozen techniek, zoals spuiten of handmatig aanbrengen. Na het drogen wordt de stuclaag geschuurd en gepolijst voor een gladde afwerking.

Het is belangrijk om samen te werken met een ervaren behanger die bekend is met dutch wall decor renostuc. Behangservice Nederland is de specialist als het gaat om nieuwbouwwoningen afwerken met renovatiebehang.

Hoe moet je renostuc aanbrengen?

  • Bereid de ondergrond voor door ervoor te zorgen dat deze schoon, droog en vrij van losse delen is.
  • Indien nodig, repareer eventuele beschadigingen of oneffenheden in de ondergrond.
  • Breng een hechtmiddel aan op de ondergrond om een goede hechting te bevorderen.
  • Laat het volledig drogen volgens de aanbevolen droogtijd van de fabrikant.
  • Reinig het oppervlak na het schuren om stof en vuil te verwijderen.
  • Eventueel kan een extra afwerking worden toegepast, zoals het polijsten voor een gladdere uitstraling.
  • Zorg ervoor dat de ruimte goed geventileerd is tijdens het aanbrengen en drogen van het renovliesbehang.

Wat kost renostuc behang?

Renostuc is een populaire afwerkingsmethode voor muren en plafonds, waarbij een laag stucwerk wordt aangebracht met een rustiek uiterlijk.

De kosten van renostuc kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project, de staat van de ondergrond en de regio waarin je woont. Over het algemeen worden de kosten berekend per vierkante meter.

Gemiddeld ligt de prijs voor renostuc tussen de €20 en €50 per vierkante meter. Dit is exclusief de kosten van eventuele voorbereidende werkzaamheden, zoals het egaliseren van de ondergrond.

Ook kunnen er extra kosten zijn voor speciale afwerkingen, zoals sierlijsten of decoratieve elementen. Wil je laagste prijs betalen voor de gladste wanden?

Behangservice Nederland heeft nu een aanbieding voor renostuc aanbrengen en verven. Voor €13 per vierkante meter behangen en schilderen wij je complete woning.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bel ons: 030-2072303