Goedkope stukadoor

Op zoek naar een goedkope stukadoor? Onze stukadoors helpen je met alle soorten stuc- en pleisterwerk.

Het glad maken van muren of plafonds valt onder stucwerk. Ons stukadoorsbedrijf werkt al je muren en plafonds perfect af. Daarvoor gebruiken wij verschillende technieken.

Wanden en plafonds met grote oneffenheden hebben een gerichte aanpak nodig. Onze stucers zorgen ervoor dat de muren en plafonds er weer strak uitzien. Daarna kunnen wij ze ook voor je behangen of schilderen!

Zoek je een goedkope en betrouwbare stukadoor die kwaliteit levert? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte op maat bij ons aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072303

Huur een goedkope stukadoor vanaf €14,99 per vierkante meter.

De vakman in raapwerk

Bij scheve wanden of bij onregelmatigheden in je muur is een stukadoorsbedrijf nodig het oppervlak vlak te maken.

Onze stukadoors gebruiken hiervoor verschillende technieken. Een van de meest toegepaste technieken is raapwerk.

Raapwerk is het aanbrengen van een pleisterlaag die 1 centimeter dik moet zijn. Het is bij Behangservice Nederland de meest gangbare vorm van stucwerk en geschikt voor alle reguliere ruimtes.

Een gladde ondergrond is namelijk noodzakelijk om hem af te werken met renovlies behang of latex.

Wat kost een goedkope stukadoor?

Onze prijzen liggen gemiddeld 10% goedkoper dan bij andere stukadoorsbedrijven. Dit komt omdat wij honderden woningen per jaar stucen. We kunnen dus materialen groots inkopen!

Op dit moment hebben wij een aanbieding vanaf €14,99 per vierkante meter. Om een exacte prijs voor jouw woning te geven hebben wij wat meer informatie nodig.

Enkele factoren die de totale kosten van een stukadoor bepalen zijn jouw wensen, materiaal keuze, ondergrond en de grootte van het project. Een groot oppervlak is altijd goedkoper dan één muurtje.

Stukadoors voor een decoratieve afwerking met lijstwerk

Onze goedkope stucadoors zijn eveneens inzetbaar voor een decoratieve afwerking van muren en plafonds.

Dit kan door lijstwerk aan te brengen of ander type versiering. Lijstwerk aanbrengen zorgt altijd voor een specifieke uitstraling.

Dit is wel natuurlijk wel afhankelijk van het type sierlijst of versiering welke sfeer er ontstaat. Bij onze stukadoors heb je de mogelijkheid voor een klassieke of moderne look.

Krijg je binnenkort een nieuwbouwwoning? Dan kun je het beste kiezen voor dunpleister of sierpleister. Dit is een stuk sneller en goedkoper dan normaal stucwerk. Doe hier meteen je voordeel mee!

Goedkope stukadoor voor afwerking in kleur

Na het strak trekken van je wanden door een van onze stukadoors is er altijd een keuze. Erg populair is het behangen met renovlies of schilderen. Of onze goedkoopste stukadoor maakt gewoon de klus af!

Na het stucwerk op je muren aan te hebben gebracht, is het daarna mogelijk om de muur af te laten werken.

Ons stukadoorsbedrijf biedt in dat geval de mogelijkheid om de muur of het plafond in een egale kleur af te werken. Stucwerk kun je op deze manier combineren met spuitwerk.

  • Raapwerk
  • Lijstwerk/versiering
  • Spuitwerk in kleur

Onze stukadoor kan ook goedkoop spachtelputz glad maken vanaf 17 euro per m2.

Zoek je een goedkope stucadoor? Dan ben je bij Behangservice Nederland aan het juiste adres.

Wil je een compleet strakke en witte muur?

Het is gelukkig niet altijd nodig om te schilderen of te behangen nadat ons stukadoorsbedrijf de werkzaamheden heeft verricht.

Wil je graag een compleet strakke en witte muur in uw woning? In dit geval past onze goedkope stukadoor schuurwerk toe.

Dit professionele schuurwerk zal bestaan uit het aanbrengen van een gipsachtig materiaal. De dikte bij het stucen moet ongeveer drie tot vijf millimeter zijn.

Het resultaat wordt dan een prachtige witte muur met een prachtig decoratief design. Het zal daarna niet meer nodig zijn om de wand verder af te werken.

Stukadoor voor een betonlook op de muur

Een goedkope stukadoor van Behangservice Nederland doet meer dan alleen het egaal maken van muren en plafonds. Met speciale materialen en stuctechnieken is er veel mogelijk.

Zeker op decoratief gebied bieden wij veel opties, denk aan het aanbrengen van een betonlook op muren in je woning. Dit staat namelijk zeer stijlvol en past goed bij een industriële inrichting.

Het stucen van een betonlook op de muur doen wij door beton ciré aan te brengen. Het grootste voordeel hiervan is dat dit materiaal op vrijwel elke ondergrond is aan te brengen.

Goedkope stukadoor inhuren

Wij bieden niet alleen een ervaren maar ook een goedkope stukadoor! Al meer dan 20 jaar behangen en stucen wij woningen door heel Nederland. Daar krijgen wij dan ook super hoge reviews voor!

Gaat het om nieuwbouw? Dan bieden wij verschillende opties. Je kunt kiezen voor stucgaas of behang. In beide gevallen kunnen wij de muren beschermen tegen krimpscheuren.

Ons team weet precies op welke manier je muren glad moet maken. Mocht je advies willen dan kun je ook even onze klantenservice bellen. We nemen graag de tijd voor je. Dit kan telefonisch of persoonlijk. Het is voor ons geen enkel probleem om langs te komen om de muren te beoordelen.

Wil je ook gebruik maken van onze aanbieding? Wij garanderen vakwerk tegen de laagste prijs per vierkante meter. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.