Fleece Behang

Wat is fleece behang? In vergelijking met traditioneel behang biedt het veel voordelen. Het is gemakkelijk te installeren, duurzaam en heeft een unieke textuur.

In deze blog zullen we uitleggen waarom vliesbehang de perfecte keuze is voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische oplossing voor hun muren.

Wil je fleece behang laten aanbrengen? Dit kan goedkoop voor je complete woning. Behangservice Nederland haalt altijd een glad resultaat.

Of bel ons: 030-2072303

Ontdek hoe je fleece behang kun plakken om het glad te krijgen.

Wat is fleece behang?

Het is een behangtype dat gemaakt is van een speciaal materiaal genaamd fleece. Het bestaat uit een combinatie van textielvezels en synthetische materialen zoals polyester.

Het kenmerkende van fleece behang is de zachte en fluweelachtige textuur. Het materiaal is dikker en sterker dan glasvezelbehang, waardoor het gemakkelijker te hanteren is tijdens het aanbrengen op de muur.

Fleecebehang heeft ook andere voordelen, zoals goede scheurweerstand, eenvoudige verwijdering zonder resten achter te laten en het verbergen van kleine oneffenheden op de muur.

Het is verkrijgbaar in diverse patronen en kleuren, waardoor het een populaire keuze is voor wandbekleding.

Wat is het nut van vliesbehang?

Fleece behang heeft verschillende pluspunten die het nuttig maken in het interieurontwerp:

  1. Eenvoudige installatie: Fleece behang is gemakkelijk aan te brengen vanwege de dikke, stevige textuur en het gewicht ervan. Het kan direct op de muur worden aangebracht met behanglijm, zonder dat het behang eerst hoeft te worden ingeweekt.
  2. Duurzaamheid: Het is duurzaam en ook bestand tegen slijtage. Het kan jarenlang meegaan zonder te vervagen, scheuren of los te laten, waardoor het een kosteneffectieve keuze is op de lange termijn.
  3. Verbergt onvolkomenheden: Door de dikkere textuur kan fleece behang kleine onvolkomenheden en scheurtjes in de muur bedekken, waardoor een glad en strak oppervlak ontstaat.
  4. Geluiddempend: Fleecebehang heeft geluidsisolerende eigenschappen, waardoor het omgevingsgeluid kan verminderen en een rustigere en meer ontspannen sfeer in een ruimte kan creëren.
  5. Flexibiliteit in ontwerp: Fleece behang is verkrijgbaar in verschillende patronen, texturen en kleuren, waardoor het ontwerpmogelijkheden biedt die passen bij verschillende interieurstijlen en smaken.

Samengevat biedt fleece behang gemak, duurzaamheid, camouflage van onvolkomenheden, geluidsisolatie en ontwerpmogelijkheden.

Dit maakt het een nuttige keuze is voor wandbekleding in huis- en commerciële ruimtes.

Behang fleece glad: de voordelen

Fleece behang, ook wel bekend als renovlies behang, is een stijlvolle en praktische optie om je muren te bedekken. In vergelijking met traditioneel behang biedt fleece behang vele voordelen. Ten eerste is het relatief gemakkelijk te installeren.

Het behang kan direct op de muur worden aangebracht, zonder dat je eerst een behangplaksel hoeft aan te brengen. Dit maakt het proces van het behangen van muren een stuk sneller en gemakkelijker.

Daarnaast is het duurzamer dan traditioneel behang. Het scheurt minder snel en kan ook gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek. Dit is vooral handig in huizen met kinderen en huisdieren.

Een ander voordeel is de unieke textuur die het biedt. Fleece behang kan een zachte en warme uitstraling aan de muur geven, en kan helpen bij het creëren van een gezellige sfeer in een ruimte.

Er zijn veel verschillende stijlen en patronen beschikbaar, waardoor je een fleece behang kunt vinden dat perfect past bij je interieur.

Fleece behang plakken

Het plakken van fleece behang glad is relatief eenvoudig, maar het is belangrijk om te weten hoe het correct te installeren. Dit zijn onze beste tips voor vliesbehang behangen.

Voordat je begint met het aanbrengen, moet je ervoor zorgen dat de muur vlak en schoon is. Zorg ervoor dat eventuele gaten en scheuren in de muur zijn opgevuld en gerepareerd.

Je kunt fleece ook gebruiken als isolerend behang. Ontdek de mogelijkheden en prijzen van dit speciale behang.

Daarnaast moet je ervoor zorgen dat de muur droog is

Om het aan te brengen, moet je eerst de muur met behanglijm bedekken. Zorg ervoor dat de lijm gelijkmatig is aangebracht, zodat het behang niet gaat bobbelen of losraken.

Vervolgens breng je het aan op de muur en strijk je het glad met een behangborstel.

Als het behang eenmaal op de muur zit, is het belangrijk om het goed te verzorgen. Het kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek.

Zorg er wel voor dat je niet te veel water gebruikt, aangezien dit het behang kan beschadigen. Daarnaast moet je voorkomen dat je het behang te hard schrobt, om te voorkomen dat de textuur van het behang wordt beschadigd.

Let op: onze aanbieding van 20% korting is tijdelijk. Aarzel niet en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, waarbij we je een prijsgarantie van 1 jaar bieden!